Lato zapowiada się gorące, czego przednówkiem są obecne już upały +35°C. Jak sobie radzić w takiej sytuacji w piekarni? Nie ma innego sposobu jak posiadanie profesjonalnego i wydajnego schładzacza wody oraz w skrajnych przypadkach wytwornicy płatków lodowych.

Należy przy tym pamiętać, że najpierw chłodna woda a dopiero później płatki lodowe. Ma na to wpływ dużo czynników związanych między innymi z jakością finalną ciasta.

Zachęcamy Państwa do kontaktu z naszymi przedstawicielami regionalnymi! Jesteśmy w stanie pomóc od tzw. „ręki”, ponieważ na stanie magazynowym mamy najpopularniejsze modele schładzaczy wody. Inne dostępne są ze stoków producenckich w zazwyczaj dość szybkim czasie.

nowoczesna technika piekarnicza i spożywcza

HERT Sp. z o. o. Sp. k.
ul. Odlewnicza 4A
03-231 Warszawa
tel. +48 22 59 40 500
fax +48 22 59 40 526
biuro@hert.pl
NIP: 5240018433
KRS: 0000320210

media: